Programa Operatiu de Lluita contra la Discriminació 2015

Ja fa més de 10 anys que des de la Fundació Formació i Treball, juntament amb Càritas Diocesana de Barcelona, desenvolupem accions de formació i inserció dins del marc del Programa Operatiu “Lluita contra la Discriminació” cofinançat pel Fons Social Europeu adreçades a col·lectius vulnerables i que tenen per objectiu facilitar la inserció laboral al mercat ordinari. Enguany, estem desenvolupant dues àrees de treball: accions de formació ocupacional dins els itineraris integrats d’inserció i els contractes d’inserció laboral.

Formació ocupacional:

Al llarg del 2015 realitzarem un total de 16 accions formatives en diferents sectors professionals: hostaleria, allotjament i comerç. Les quals inclouen tres mòduls: formació teòrica-pràctica, alfabetització informàtica i tècniques bàsiques de recerca de feina i pràctiques en entorn laboral real.

Contractes d’inserció:

De les persones ateses, 12 estan realitzant un itinerari que inclou ser contractats durant 6 mesos a l’empresa d’inserció. Contractes amb els que, acompanyades per un/a tutor/a, les persones desenvolupen un itinerari amb l’objectiu final de que aquests esdevinguin un pont cap a l’empresa ordinària.

Lluita discriminacio

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/programa-operatiu-de-lluita-contra-la-discriminacio-2015/