«

»

Publicat l’últim informe “Los Negocios Inclusivos en España. Una visión participativa y colaborativa de la empresa “

L’actual crisi econòmica i social que estem patint actualment a Espanya ha causat un retrocés notable en els principals indicadors de pobresa, igualtat i ocupació. És per això que, davant aquesta situació, el passat mes de març, ens vam reunir més de 25 experts del sector privat, social i públic amb l’objectiu de debatre sobre les possibilitats d’impulsar Negocis Inclusius a Espanya com una via per promoure activitats empresarials que influeixin de manera positiva en els segments en situació de pobresa i risc d’exclusió.

Fruit de la participació en aquest taller de Negocis Inclusius, aquest mes d’octubre s’ha publicat, a través de la Càtedra de Mango, l’informe resultat d’aquesta investigació sota el títol “Los Negocios Inclusivos en España. Una visión participativa y colaborativa de la empresa”.

En ell es recullen el què es proposa per desenvolupar Negocis Inclusius, com han de ser aquests i qui són els agents principals que han de liderar el procès.

Esperem que aquest serveixi per potenciar la creació i desenvolupament de Negocis Inclusius!

Podeu veure l’informe redactat pel Pablo Sánchez en el següent enllaç

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/publicat-lultim-informe-los-negocios-inclusivos-en-espana-una-vision-participativa-y-colaborativa-de-la-empresa/

2 comentaris

  1. alexandra

   Gràcies Carles,
   Ja ho hem modificat.

   Salutacions,
   Equip de Comunicació

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.