«

»

Punts Verds més responsables

La Fundació i l’Ajuntament de Cambrils hem signat un conveni per col·locar contenidors de recollida de roba als punts verds de les deixalleries de Cambrils.

Els ciutadans de Cambrils, a partir d’aquest mes de novembre, poden gaudir d’aquest nou servei que els permetrà fer entrega de la seva roba usada o en desús a les tres deixalleries del municipi, situades a:
Deixalleria municipal: Camí de Belianes, s7N (accés per la carretera de Montbrió).
Minideixalleria de Vilafortuny:  C. Mas del la Vileta, s/n (costat Institut La Mar de La Frau).
Minideixalleria de Ponent: C. Paul Cezanne, s/n.

Aquesta instal·lació es fruit de l’arribada de Formació  i Treball a Tarragona, sota l’aposta per la continuïtat i expansió de la tasca de la Fundació arreu de tota Catalunya. Aquesta nova delegació permetrà posar en marxa nous projectes per tal d’afavorir a la ciutadania de la zona: la creació de llocs de treball, el desenvolupament de cursos de formació, l’atenció sociolaboral de necessitats de la població, el treball en xarxa amb administracions i entitats del tercer sector, tasques de sensibilització social i mediambiental, programes de voluntariat corporatiu, entre d’altres.

La instal·lació d’aquests contenidors a les deixalleries de Cambrils, suposarà a Tarragona, la creació de nous llocs de treballs per desenvolupar el servei de recollida de roba usada dels contenidors de Roba Amiga.

Podeu veure més informació sobre aquesta instal·lació en el següent reportatge

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/punts-verds-mes-responsables/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.