«

»

Quan l’atur condemna a l’exclusió

El proper dilluns, 24 de novembre a les 19 hores participem a la sessió “Quan l’atur condemna a l’exclusió. A temps d’evitar una fractura social irreversible” impulsada pel Cercle d’Economia es complau a convidar-vos a la sessió:
La crisi està impactant de manera dramàtica en la vida de milions de persones. La creixent desigualtat i l’augment de la pobresa en són dues de les seves manifestacions més alarmants, com hem analitzat en sessions anteriors.

En aquesta ocasió, analitzarem què podem fer per evitar que el fet de caure en l’atur condueixi a milions de persones -de manera irreversible- a l’exclusió social. Una dinàmica que s’ha anat imposant i que, a vegades, sembla que acceptem de manera resignada, portats per la sensació que no hi ha res a fer, que resulta impossible que certs col·lectius retornin al món del treball, o ni tan sols puguin accedir-hi per primera vegada. Ens referim a persones amb unes habilitats que el mercat de treball ja no demana o que, com a conseqüència de l’atur, s’han endinsat en un forat que els deteriora la seva capacitat per assumir unes mínimes responsabilitats laborals.

Per evitar aquest drama, resulta fonamental prioritzar la inserció en el món laboral d’aquelles persones en risc d’exclusió. Per a conèixer i estimular les bones pràctiques de les Empreses d’Inserció en aquest àmbit hem organitzat aquesta nova Sessió.

La jornada comptarà amb les intervencions de:

Albert Alberich 
Secretari de FEICAT i Director General de la Fundació Formació i Treball

Xavier López 
Director General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom del Departament d’Empresa i Ocupació

Alfred Pastor 
Professor de l’IESE Business School

 

Es prega confirmació a: comunicacio@formacioitreball.org

Cercle d’Economia:
Provença, 298. 08008 Barcelona
T. 93 200 81 66
secretaria@circuloeconomia.com

Més informació a: http://www.circuloeconomia.com/

 

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/quan-latur-condemna-a-lexclusio/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.