«

»

RECICLA el teu avet a Jardiland i amb 1 clic el convertiràs en una planta solidària

Ja s’han acabat les festes i és moment de recollir tots els ornaments nadalencs per donar pas al nou any. I ara, què fem amb l’arbre? i si fem algo solidari amb ell? aprofita l’oportunitat i participa en el segon any de la campanya “Recicla el teu Avet” que promouen els nostres amics de Civiclub i Jardiland.

Del 7 al 22 de gener 2017 si portes el teu avet a una botiga Jardiland, rebràs un flyer amb les instruccions per enviar “amb un solo clic” una planta a una persona gran atesa per la ONG Amics de la Gent Gran.

1 AVET RECICLAT = 1 PLANTA PER A UNA PERSONA GRAN

El teu avet reciclat a Jardiland generarà 3 beneficis molt positius, 3 en 1:

  • Reciclar aquests avets en combustible alternatiu i compostatge.
  • La recollida d’avets serà realitzada per Formació i Treball, motiu pel que aquesta acció ajudarà a crear i mantenir llocs de feina dirigits íntegrament a persones en risc d’exclusió social.
  • Per cada avet reciclat Jardiland donará una planta als Amics de la Gent Gran, per aconseguir el somriure dels nostres avis.


Ara que ja saps tot el que pots aconseguir amb aquest petit gest, porta el teu arbre de Nadal a Jardiland després de festes, entre el 7 i el 22 de gener 2017 (excepte el dia 10, tancat per inventari) i el teu esforç es convertirà en 3 bones accions!

La resposta de l’any pasat va ser boníssima, així que volem aquesta edició sigui, si es pot, una mica més! T’apuntes a començar el 2017 fent bones accions?

 

 

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/recicla-el-teu-avet-a-jardiland-i-amb-1-clic-el-convertiras-en-una-planta-solidaria/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.