«

»

Renova la teva Roba

Coincidint amb la 4a Setmana Europea de la Prevenció de Residus té lloc una nova edició de “Renova la teva Roba”, que enguany inclou una quinzena de punts d’intercanvi diferents amb el treball de més de 20 equipaments municipals, ONGs, entitats i associacions de vuit districtes de la nostra ciutat. Paral·lelament als punts d’intercanvi tenen lloc activitats complementàries per al foment dels bons hàbits en prevenció de residus: tallers de disseny i reutilització de roba usada, etc.

L’edició de la xarxa de punts d’intercanvi de roba usada per tot Barcelona està adreçada a totes aquelles persones amb ganes de renovar el seu fons d’armari, de forma alternativa i sense despesa. Una manera amena de donar nou ús a les peces de roba.

Sota l’eslògan “Reduir residus ens fa grans”, la iniciativa Renova la teva roba 2012 inclou els equipaments de la ciutat: Aula ambiental Can Deu, Aula ambiental de la Sagrada Família, Banc del temps Bon Pastor, Casa Sagnier , Casal Joves Palau Alós, Centre Cívic Can Felipa, Centre Cívic Carmel, Centre Cívic Casa Groga, Centre Cívic El Coll, Centre Cívic Joan Oliver “Pere Quart, Centre Cívic Sant Martí, Centre Ocupacional Sínia, Espai Lúdic Ambiental per Famílies Ciutadella, Fundació Formació i Treball Roba Amiga, La Fàbrica del Sol, Lluïsos de Gràcia, Ropantic Show /_TIVA Creativa i SETEM.

Vols participar???? Vine!!! T’hi esperem!!!!

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/renova-la-teva-roba/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.