«

»

Ruta Solidària

Volem agrair la campanya de recollida de roba realitzada per l’Associació de Patinadors de Barcelona (APB) i TarracoPatinA (TPA) en col·laboració amb la Fundació i la Cooperativa Roba Amiga.

El passat diumenge 2 de desembre es va dur a terme una ruta solidària en patins entre Sant Vicenç de Calders i Vilanova i la Geltrú, co-organitzada per ambdues associacions a la qual van participar uns 175 patinadors.

Amb el suport dels diferents ajuntaments, aquesta ruta anual que uneix les 2 províncies de Tarragona i Barcelona en un recorregut d’uns 22 km al llarg dels passejos marítims de la zona, es va caracteritzar aquest any pel seu aspecte solidari. D’aquesta manera es va organitzar una campanya de recollida de roba d’hivern per part dels integrants a aquesta sortida, la roba va ser lliurada a principi de ruta i introduïda a un dels nostres contenidors.

Coincidint amb l’arribada de l’hivern i els canvis d’armaris, l’esdeveniment va suposar passar un bon dia sobre patins, i a més ajudar a l’aprovisionament de roba per als col·lectius en risc d’exclusió atesos per la Fundació.

La jornada va ser tot un èxit, la proposta va tenir una molt bona resposta per part dels participants, donant-li un sentit més solidari a aquesta sortida. Acompanyats pel sol i el bon ambient, els patinadors van completar el recorregut en unes 2 hores i mitja, contents per haver pogut gaudir d’un gran dia patinant i per haver pogut aportar alguna cosa que pot significar molt per als altres.

A continuació us deixem unes imatges de la ruta!!!

MOLTES GRÀCIES A TOTS/ES!!!!

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/ruta-solidaria/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.