«

»

Setmana de la Mobilitat participativa a Vilanova i La Geltrú

Un any més, i ja en van 11, s’ha celebrat la Passejada en bicicleta per Vilanova i la Geltrú, una de les activitats més emblemàtiques i participatives de la setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura a la Vilanova.

Unes 400 persones de totes les edats es trobaven diumenge al parc de Baix-a- mar per aprofitar el bon temps i gaudir de la ciutat sense presses. Una passejada en la que, com cada any, es va premiar la bicicleta més original i es van lliurar obsequis i matrícules commemoratives.

Un altre dels actes amb més bona acollida enguany va ser dissabte l’activitat ‘Coneix el teu bus’. De 18 a 20h, a la plaça de les Neus, van ser molts els ciutadans i ciutadanes que van voler visitar per dins un bus urbà, es van endur informació del servei de bus urbà i un obsequi, a més d’informació dels serveis del Bici Park.

Justament el Bici Park havia estat el protagonista divendres, durant l”Operació ring ring’. De 7 a 9 del matí, a la plaça d’Eduard Maristany, davant l’estació de RENFE, es feia com cada any un obsequi a totes les persones que arribaven en bicicleta. Enguany, a més, s’oferia aparcar al Bici Park de manera gratuïta, i es va omplir!

 

 

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/setmana-de-la-mobilitat-participativa-a-vilanova-i-la-geltru/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.