«

»

Tardor Solidària de Formació i Treball a la Universitat de Barcelona

Aquest any, fruit de l’acord signat al mes de maig amb la Universitat de Barcelona, Formació i Treball s’incorpora al cicle de Tardor Solidària que desenvolupa la Universitat a través de la Fundació Solidaritat UB. Aquesta participació preveu l’emplaçament de contenidors de recollida de roba usada en diferents punts de la Universitat: un a la Facultat d’Economia i Empresa i dos al campus de Mundet.

Així mateix per tal de fer difusió i sensibilitzar a l’alumnat, professorat i personal de la institució es duran a terme xerrades o una exposició en què s’explicarà què es fa amb la roba recollida.

Mitjançant aquestes activitats de la Tardor Solidària 2012, la Fundació Solidaritat UB pretén contribuir a analitzar els fenòmens i les conjuntures que s’estan produint en la situació actual de convulsió econòmica i política, posar en relleu les estructures profundes que els produeixen i, conjuntament, cercar-hi solucions. D’aquesta manera, es facilita l’obertura de la Universitat cap a la societat i, alhora, es completa el sentit de la funció docent i formadora de la institució universitària.

En el marc d’aquesta iniciativa, també s’han programat projeccions, cursos, debats i conferències en diferents facultats amb l’objectiu de promoure en el si de la comunitat universitària els valors de la solidaritat, el compromís, el voluntariat i l’empatia envers els problemes dels altres.

Podeu consultar més informació del programa aquí

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/tardor-solidaria-de-formacio-i-treball-a-la-universitat-de-barcelona/

2 comentaris

 1. PEDRO PESQUERA GUTIÉRREZ

  NECESITO UN PUESTO DE TRABAJO PUES YEVO PARADO CASI 4 AÑOS Y TENGO GRADO DE DISCAPACIDAD GRACIAS

  1. alexandra

   Buenos días Pedro,

   Para información sobre programas dedicados a la inserción laboral puedes contactar con la Fundación a través del número: 93 303 41 00 o enviando un correo a fit@formacioitreball.org y allí te indicarán cual es el procedimiento a seguir.

   Saludos cordiales,
   Equipo Comunicación

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.