«

»

Taula rodona sobre Reutilització i Preparació per a la Reutilització

Dijous vam participar en la “Taula rodona sobre Reutilització i Preparació per a la Reutilització“. Un espai en el que AndròminesSolidança, entre d’altres ens vam trobar per reflexionar sobre les característiques d’iniciatives relacionades amb la reparació i la reutilització de diferents productes: mercats d’intercanvi, recollides específiques amb destí a la reutilització de roba o mobles, donacions directes, intercanvis entre privats, botigues de segona mà…

En l’activitat ens va representar el nostre company Enric, Cap de Serveis de la Fundació. Ell és qui s’encarrega de coordinar amb els companys responsables de cada àrea, el bon funcionament de les recollides de mobles que ens sol·liciteu, la pulcritud en les neteges per a particulars i empreses, així com la bona gestió dels punts verds de Collserola i Sant Andreu.

Us deixem algunes imatges de l’activitat que va ser molt enriquidora i us convidem a reflexionar en el bon profit que suposen en molt casos les vostres donacions: Un moble en bon estat (taula, cadira, llitera, sofà…) que ja no utilitzeu i que per a nosaltres pot ser l’oportunitat de vestir la llar d’una família. Un canvi d’armari i renovació de roba que ja no feu servir, que per a nosaltres suposa mantenir el circuit de reutilització de roba.

Recordeu, les vostres accions ens permeten realitzar entrega social directa per a usuaris, així com poder mantenir i generar nous llocs de treball per a les persones que atenem en els nostres itineraris.

Per tot això i molt més, GRÀCIES per formar part del nostre projecte.

 

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/taula-rodona-sobre-reutilitzacio-i-preparacio-per-a-la-reutilitzacio/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.