«

»

Torna la campanya “Recicla la teva llar, comparteix la teva casa”, una nova fórmula de donar vida a la roba de la llar

  • Després de l’èxit de la primera campanya, 8 tones recollides, l’acció d’aquest any espera arribar a les 10 tones de roba de la llar.
  • Aquest any la campanya porta novetats, a més del descompte proporcional als quilos de roba donats, els clients gaudiran d’un 35% de descompte donant 1 € al projecte Roba Amiga.
  • Una acció solidària de recollida de roba de la llar que dóna suport als diferents programes laborals que desenvolupen les entitats implicades en la campanya.

Amb el setembre arriba el canvi d’armari, i amb aquest l’empresa de roba Textura-Interiors decideix posar de nou en marxa, juntament amb el projecte Roba Amiga de la Fundació Formació i Treball, la campanya de recollida de roba “Recicla la teva roba de la llar, comparteix la teva casa”. Disponible des del 28 de setembre fins al 25 d’octubre en els 75 establiments de la marca comercial.

Durant tot el mes aquelles persones que entrin a les botigues de Textura tindran l’oportunitat de participar en la segona experiència de recollida de roba de la llar de segona mà, donant una altra vida a aquelles peces que ja no feien servir i quedaven emmagatzemades als nostres armaris.

Com funciona? Només hauran de dipositar la seva roba en els contenidors situats en les botigues de Textura a Espanya i a canvi obtindran xecs de descompte en funció dels quilos dipositats. A més, aquest any s’inclouen novetats, els clients tindran un 35% de descompte donant 1 € al projecte Roba Amiga.

L’acció solidària de nou compta amb el suport d’AERESS (Associació Española de Recuperadors d’Economia Social i Solidària) i la col·laboració de 20 Entitats Socials que faran possible la seva posada en marxa: Fundació Formació i Treball, Adad L’Encant, Troballes, Nou Grapats, Recumadrid, Instituto Benéfico Social Padre Rubinos, Proyecto Lázaro, Reciplana, El Rastrell, Proyecto Abraham, Mestral, Fundació Deixalles, Emaús Riquirraque, Emaús Fundación Social, Cáritas Burgos, Traperos Emaús Navarra, Cáritas Chavicar, Cáritas Don Benito, Cáritas Jaca y Madre Coraje.

Donar roba és una petita acció que ajuda a canviar la vida de moltes persones. El procés de recuperació d’aquesta roba, la seva segona vida, permet generar llocs de feina dirigits a les persones que són ateses per les entitats col·laboradores.

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/torna-la-campanya-recicla-la-teva-llar-comparteix-la-teva-casa-una-nova-formula-de-donar-vida-a-la-roba-de-la-llar/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.