«

»

Torna la Fira de Consum Responsable (Economia Social i Solidària)

Un Nadal més la plaça de Catalunya es converteix en l’escenari de la Fira de Consum Responsable (Economia Social i Solidària), que se celebrarà del 17 de desembre al 4 de gener. Des de Formació i Treball, la Fundació amiga torna a participar en aquesta segona edició, organitzada pel comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum de l’Ajuntament de Barcelona.

La Fira és un espai on es presenten els productes, els serveis i les activitats d’empreses i entitats que promouen un model de consum responsable i de proximitat. En el nostre cas, trobareu el projecte D’ins amb dos dels seus protagonistes, l’Olga i el Mohamed, alumnes que es van formar a l’escola d’hostaleria i actualment treballen a D’ins Campus.

Al nostre estand podreu gaudir d’una variada oferta de productes, des de torrons de xixona, xocolata i ametlles… fins al nostre famós Vi Calent de Nadal, una de les millors opcions per regalar aquestes festes. Quina millor manera de celebrar aquest Nadal que regalant amor, inclusió i solidaritat? No triguis gaire… que aquests productes volen!

A més, si voleu aprofitar el dia amb els més petits, podeu gaudir de totes les activitats infantils que ofereix la plaça i culmirar la jornada amb una xocolata calenteta i un muffin al nostre estand, allà trobareu una acollidora terrasseta on fer una petita pausa.

Podeu consultar més informació de la Fira al següent enllaç:

http://lameva.barcelona.cat/ca/nadal/nadal-solidari-i-responsable/fira-de-consum-responsable

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/torna-la-fira-de-consum-responsable-economia-social-i-solidaria/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.