«

»

Transforma la teva samarreta tècnica en roba o productes per la llar, per aquelles persones que ho necessiten!

Segur que moltes vegades hauràs pensat… “què podria fer amb la quantitat de samarretes que m’han regalat després d’una cursa?” i ja no saps a qui regar-li ni a on guardarles… Ara tenim una solució per aquest “problema” a través de la qual estàs ajudant a molta gent que viu a la ciutat de Barcelona i que ara mateix ho necessita. Fundació Alex i Ironmandestination organitzen durant tot el mes de juliol una campanya de recollida de samarretes tècnicas i cotó (en bones condicions).
La recollida es realitzarà del 1 al 31 de Juliol a la seu de Where is the Limit? a Barcelona (c/ Rocafort 220, dins dels Jardins Montserrat) de dilluns a divendres de 16h a 19h. Un cop allà els responsables d’ambdues entitats (Cinto Ajram i Paula García Villora), seran els encarregats de traslladar-les a les nostres botigues de Roba Amiga de Barcelona, a on es posaran a la venda en el mes de setembre de 2012.

Els beneficis d’aquesta recaudació aniran destinats a la pròpia Fundación (per continuar portant a terme programes de formació i inserció laboral per persones en risc d’exclusió) i a la Fundació SURT, la qual entregarà en forma de vals a col·lectius de dones a les que aten per a què aquestes puguin adquirir peces de roba o productes de la llar que necessiten.

Volem agrair especialment la implicació d’aquestes tres entitats i haver pensat en nosaltres pel desenvolupament d’aquest projecte. A continuació us expliquem breument els objectius de cadascuna d’elles.

 • Fundación Alex és una entitat sense ànim de lucre creada al 2006 per Gabriel Masfurroll que impulsa projectes a benefici de la infància desprotegida i les persones amb capacitats diferents o en riesc d’exclusió. L’esport està prácticament present en tots els seus projectes, ja que és una de les millors eines per facil·litar la integració d’aquests col·lectius.

 • Ironmandestination és una associació digital per a esportistes creat l’octubre de 2010 amb la finalitat de compartir experiències, entrenaments, curses i aventures esportives, amb l’objectiu de transmetre valors de superació i esforç esportiu. La seva unió a l’esport, tal com anuncia el seu patrocinador Isostar, és de forma amateur i d’aquesta manera els seus impulsors participen en curses de tot tipus, triatló, running, trail running, bike… L’associació compta amb el suport de Where is the limit? amb qui comparteixen un objectiu comú: motivar i animar a totes les persones a aconseguir i superar els seus reptes.

 • SURT, Fundació de dones. Fundació Privada és una entitat sense ànim de lucre que porta 18 anys treballant en l’àmbit de la inclusió social i laboral. SURT es defineix com una organització de dones, compromesa amb els valors d’equitat de gènere, inclusió, solidaritat i transformació social. En termes generals es duen a terme projectes d’inclusió i inserció que tenen com a objectiu facilitar l’accés i la millora de l’ocupabilitat de les dones i les seves famílies, dedicant especial atenció a aquelles que es troben en situacions de major vulnerabilitat.

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/transforma-la-teva-samarreta-tecnica-en-roba-o-productes-per-la-llar-per-aquelles-persones-que-ho-necessiten/

2 comentaris

 1. M.Luisa Tarrago

  El contenidor situat a la Carretera Fatarella, del poble d’Ascó (Ribera d’Ebre) està trencat i ple. No s’hi pot posar res perque la palanca no funciona.

  També dir-los que s’hauria de desplaçar uns metres del lloc on està. Primer: tapa la tanca publicitària de la parada del bus. Segon està tan al canto d’una vorera que fa que el nivell sigui més alt i més dificil accionar la palanca. Crec que s’hauria de girar per tal que la persona que dipositi roba estigui damunt la vorera, més segura i no amb el cos a la calçada on la poden atropellar.

  Els felicito per la tasca que estan fent amb la recollida de roba-

 2. alexandra

  Benvolguda M. Luisa,

  Hem derivat la informació als companys del Departament corresponent. El més aviat possible intentarem sol·lucionar-ho.

  Moltes gràcies per la seva felicitació i interès,

  Salutacions

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.