«

»

Transpirenaica Social i Solidària 2013 – TSS 2013

Del 15 juny al 28 juliol i al llarg dels 800 quilòmetres que separen “Cabo Higer” (oceà Atlàntic, Euskadi, País Basc) i el Cap de Creus (mar Mediterrani, Girona, Catalunya), Ignasi de Juan, membre de la Fundació Formació i Treball (FIT), convida a organitzacions a sumar-se a la reflexió sobre el futur de persones que estan en risc d’exclusió i en un procés d’inclusió. L’objectiu de la marxa, que per ser el seu primer any és una iniciativa pilot i experimental, és caminar en pro del desenvolupament integral i sumar iniciatives des de les organitzacions, les empreses, els emprenedors i els mateixos beneficiaris.

Transpirenaica Social i Solidària (TSS 2013) és una oportunitat per a que les comunitats socials, educatives, empresarials i la societat civil ens trobem en un entorn natural per la inclusió social i per una educació popular, democràtica, transformadora, crítica, de qualitat i gratuïta , que contempli la integració. L’objectiu de la marxa és caminar, sentir i acompanyar un procés de solidaritats i cooperació en pro del desenvolupament integral per tal de sumar iniciatives i reflexions des de diferents àmbits.

Al llarg de les properes setmens us anirem informant sobre les trobades, xerrades i anècdotes del viatge! Us deixem la imatge d’una de les amigues de la Transpirenaica Social y Solidaria 2013 – TSS 2013 una maestra del Roncal!

Trobareu més info a: http://transpirenaicasocialysolidaria2013.wordpress.com/

Ignasi, des de Sant Adrià t’enviem moltes forces i molt carinyo!!!!

 

 

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/transpirenaica-social-i-solidaria-2013-tss-2013/

Un comentari

  1. Cesar

    Endavant Ignasi amb aquest “projecte” i habiam si tenim sort i poguessim cuadrar algun dia per caminar plegats alguna jornada , si no es en aquesta segur que en properes . Molta sort i felicitats per aquesta iniciativa. Desde VNG , una abraçada

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.