«

»

Un llibre, un tresor: Taller “Planta un llibre”

Ahir, dijous 4 de juliol, els alumnes del nostre curs de Gestió de Residus han realitzat un taller de reciclatge molt especial a la Biblioteca Font de la Mina, equipament de referència al barri, amb el que hem començat a col·laborar.

El taller estava obert als veïns del barri, havent participat sobre tot nens i nenes habituals de la biblioteca.

L’activitat va consistir en donar nova vida a llibres que ja no eren vàlids per la lectura. Primer els mullaven, després es ficaven llavors de ràpid creixement entre les seves pàgines per fer-les germinar. Per, finalment, regar i guarnir les seves cobertes amb papers i cordes. El resultat és sorprenent!!!

 

Tots els llibres han quedat instal·lats a l’aparador de la biblioteca, i els seus nous propietaris podran passar a recollir-los quan les llavors hagin germinat.

L’activitat recull reciclatge, treball en equip, responsabilitat, cultura, ecologia… I a més ha servit per donar a conèixer la biblioteca als nostres alumnes (9  d’ells se’n van fer socis).

El curs de Gestió de Residus forma part del Programa de reinserció sociolaboral REINCORPORA, subvencionat per l’Obra Social de la Caixa.

 

 

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/un-llibre-un-tresor-taller-planta-un-llibre/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.