«

»

Vine al 6è Sopar Solidari de la Fundació Port Aventura!

La Fundació Port Aventura celebrarà el proper dijous 6 d’octubre la 6a edició del Sopar Solidari per aconseguir recaptar fons que aniran destinades a tres organitzacions que promoguin la millora de la qualitat de vida d’infants i joves, a través d’una alimentació saludable i programes de formació.

En aquesta ocasió, les tres organitzacions seleccionades són: la Fundació Formació i Treball (amb el seu projecte ‘Alimentem Somriures‘), l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona-La Muntanyeta i l’entitat Taller Baix Camp.

El projecte que presenta la Fundació té com a missió pal·liar la situació de pobresa alimentària i nutricional que pateixen els infants en risc d’exclusió social a Tarragona. “Alimentem Somriures” planteja l’entrega d’àpats diaris d’aliments frescos, equilibrats i de qualitat entre els mesos de juliol i setembre a uns 150 infants aproximadament, així com suport a les seves famílies. A més, la iniciativa es complementa amb classes de reforç escolar i suport socioeducatiu mitjançant un equip de voluntariat que actuarà com a mentor.

Aquesta nova edició solidària tindrà lloc al centre de convencions de Port Aventura World, després que el 2015 aconseguís reunir al mateix recinte més de 1.000 participants entre particulars, empreses i entitats públiques i recaptar 82.000 euros.

Ja us podeu inscriure al sopar solidari, la vostra assistència és imprescindible, ja que, entre tots, podem Alimentar més Somriures!

Consulta més informació del Sopar Solidari: Dossier SoparSolidari_PA

Inscriu-t’hi: Formulari d’inscripció

Contacte: Alexandra González comunicacio@formacioitreball.org

 Us hi esperem!

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/vine-al-6e-sopar-solidari-de-la-fundacio-port-aventura/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.