«

»

Zacaris.com i NACEX uneixen les seves forces en una recollida solidària de calçat destinada a la Fundació Formació i Treball

La coneguda botiga online de calçat Zacaris.com i NACEX posen en marxa, a partir d’avui, una campanya solidària de recollida de sabates usades dirigida a la Fundació Formació i Treball.

El projecte consisteix en la re-compra de sabates usades per part de Zacaris.com als seus clients, l’import obtingut per aquests es descomptarà en les properes compres de la seva botiga online. El grup Nacex, per la seva banda, s’encarregarà de la recollida de totes aquests sabates de segona mà i del seu lliurament a la Fundació Formació i Treball. Amb aquest circuit s’aconseguirà augmentar el nombre de sabates en bon estat recollits i donar continuitat a la tasca de recuperació i reciclatge de producte pròpia de l’Entitat.

Gràcies a aquest projecte conjunt, tot el calçat reunit serà recuperat i reutilitzat en tallers i cursos formatius, lliurat a persones i famílies en situació de risc o exclusió social mitjançant Programes d’Entrega Social, o bé es distribuïts a través de les botigues que gestiona la propia Fundació, a preus simbòlics, per obtenir beneficis destinats íntegrament a la creació de llocs de treball per a persones vulnerables.

Més informació a: http://www.zacaris.com/recompra.htm

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/zacaris-com-i-nacex-uneixen-les-seves-forces-en-una-recollida-solidaria-de-calcat-destinada-a-la-fundacio-formacio-i-treball/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.