13 noves empreses han obert la persiana a través dels Punts d’Autoocupació Incorpora

25 febrer 2017 Notícies

L’Anna i el Pablo, la Nadine, el Jericó, la Montse, la Noemí, la Laura… diferents persones, diferents històries, però tots tenen en comú que en un any els ha canviat la vida completament. Tots ells han complert el seu somni d’emprendre i han obert la persiana del seu propi negoci.
Aquests són només alguns exemples del total de 13 projectes empresarials que s’han posat en marxa en l’últim any a Tarragona a través del Punt d’Autoocupació Incorpora (PAI) de Formació i Treball, la Fundació Amiga.
Una aposta que només un any després de la seva posada en marxa ja recull la collita i demostra que realment l’esperit emprenedor de la província està en auge. El PAI sorgeix per poder ajudar, assessorar i acompanyar a totes aquelles persones que volen però no saben com, o no tenen els recursos per poder obrir el seu propi negoci i incorporar-se així al mercat laboral per compte propi.
S’han atès més de 60 persones interessades, 60 persones que comptaven amb una idea de negoci i que es trobaven en una situació personal i econòmica vulnerable. Persones que han rebut un suport de l’equip tècnic que estudia cada cas de manera individualitzada per a reduir al màxim els riscos i intentar assegurar l’èxit dels projectes.

Noves maneres d’aconseguir la inserció laboral

Els projectes empresarials que s’han posat en marxa són petits negocis: una botiga de roba, una sabateria infantil, una fleca, una botiga de joguines, una cafeteria i també altes d’autònom de comercial, de neteja o fins i tot d’ensinistrador caní. Cada vegada són més les fórmules que apareixen al mercat per poder formar part d’ell i el nostre objectiu és ajudar a fer que sigui possible.
Aquest 2017, des de Formació i Treball, la Fundació Amiga, continuarem treballant per l’autoocupació gràcies a aquesta aposta de l’Obra Social “la Caixa”, que mitjançant el programa Incorpora ens permet un any més poder donar suport als nous emprenedors de la província de Tarragona.
Per a més informació sobre aquest servei, avantatges i com accedir-hi es pot concertar cita prèvia al telèfon o apropar-se a l’oficina del Punt d’Autoocupació Incorpora: 977 39 62 91 EXT 7605. C / Apodaca Nº12.-Tercera plantaVEURE TOTES LES NOVETATS