El 22@Network BCN impulsa accions de voluntariat corporatiu a Formació i Treball

06 març 2020 Notícies

ODS 17. La Fundació Formació i Treball forma part de l’associació 22@Network BCN des del passat mes de març i és membre actiu a les comissions de Responsabilitat Social Corporativa i Empresa i Medi Ambient. Una de les principals accions d’aquesta comissió RSC ha estat dissenyar un Pla de voluntariat recollint accions puntuals o bé recurrents que posessin en contacte empreses del 22@ i les tres entitats del Tercer Sector que formen part de la comissió: la Fundació IRES, la Fundació Formació i Treball i la Fundació Jaume Batlle Bigas.
El Pla es planteja com una eina per crear sinèrgies entre empreses i entitats, resoldre necessitats de les fundacions, recollint coneixement i temps de les persones treballadores d’empreses i donar resposta als plans d’RSC de les empreses.

Professionals de diferents empreses del 22@Network han realitzat diferents accions de voluntariat corporatiu en les darreres setmanes. Algunes d’aquestes iniciatives s’emmarquen en el projecte de Formació i Treball, “Impulsa’t” per donar eines i recursos en la recerca de feina. El passat més de febrer professionals de RRHH de Grupo ICA van realitzar un taller per elaborar el currículum a una desena de participants. Per la seva banda des de l’empresa Net Mind van oferir un taller sobre l’entrevista de feina.

 

Accions per donar a conèixer la tasca del Tercer Sector

El novembre de 2019 vam ser l’entitat organitzadora del 22@ Breakfast Social, on les entitats IRES i FIT van presentar el seu projecte fundacional, convidat a les empreses assistents a interaccionar i engegar iniciatives conjuntes.

Una d’aquestes iniciatives ha estat Desembre Solidari que ha consistit en organitzar diverses campanyes solidàries de recollida de roba. Hi van participar 20 empreses, es van recollir prop de 1.000 quilos de roba, el que suposa un estalvi de 3.000kg d’emissions de CO2, l’equivalent a 25 viatges Barcelona – Brusel·les.

 

Referent del sector tecnològic

El 22@Network BCN neix el 2004 com la gran associació del sector innovador, tecnològic i creatiu de la ciutat de Barcelona. Amb més de 150 associats, reuneix les principals organitzacions del districte, grans empreses, universitats i centres tecnològics, i una xarxa de pimes i startups amb activitat al districte.

El principal objectiu de la organització és la integració de les organitzacions i professionals emprenedors a les dinàmiques del 22@, fent xarxa, fomentant la interacció i aprofundint en la relació amb el barri de Poblenou per un benefici comú.

 VEURE TOTES LES NOVETATS