25/10 – Presentació del primer Estudi sobre l’impacte del model d’intervenció d’una Empresa d’Inserció

02 octubre 2018 Notícies

El proper dijous 25 d’octubre celebrarem la jornada “La Inclusió social mitjançant el Treball”, aquest acte té per objectiu sumar-se al desenvolupament que ofereixen Entitats socials com Formació i Treball, millorant l’acompanyament que oferim a les persones i contribuint a la millora del disseny de la intervenció de l’Empresa d’Inserció a partir dels resultats de l’estudi “Quin és l’impacte social d’una Empresa d’Inserció? El cas de Formació i Treball”.

La publicació analitza i avalua l’impacte de la intervenció, assentant les bases metodològiques de les avaluacions futures i reforçant el relat amb indicadors i resultats de com l’economia social i solidària està jugant un paper important en la construcció de nous models socioeconòmics.

L’acte comptarà amb la conferència “Models de treball, models de societat” que contextualitzarà el model actual de mercat de treball i una taula rodona d’experiències sobre “El Treball com a eina de progrés i equitat”.

 

PROGRAMA: Dijous, 25 d’octubre de 2018

9.00h – 9.30h Recepció i lliurament de la documentació.

9.30h – 9.45h Inauguració a càrrec de Generalitat de Catalunya / Ajuntament de Barcelona

9.45h – 10.30h Conferència inaugural: “Models de treball, models de societat”, a càrrec del Dr. Joan Tugores, Catedràtic de Ciències Econòmiques i rector de la Universitat de Barcelona (2001-2005).

10.30h – 11.30h Presentació Estudi: Quin és l’impacte social d’una empresa d’inserció? El cas de Formació i Treball a càrrec de la Sra. Alejandra Bara i el Sr. Raimon Puigjaner (Consultors de R4S Roots for Sustainability).

11.30h – 12.00h Coffee break a càrrec de D’ins, iniciativa de la Fundació Formació i Treball.

12.00h – 14.00h Taula rodona d’experiències: “El Treball com a eina de progrés i equitat” entre la Sra. Carmen Garcia de Andrés (Presidenta de la Fundación Tomillo) i el Sr. Kiko Lorenzo (Director de Acción Social de Cáritas Española), moderats pel Sr. Anton Costas (Catedràtic de Política Econòmica de la Universitat de Barcelona).

14.00h – 14.15h Cloenda de la Jornada. A càrrec de la Sra. Carme Panchon (Directora Adjunta ICE) i el Sr. Albert Alberich (Director Fundació Formació i Treball).

 

Amb els suport de:



VEURE TOTES LES NOVETATS