3 treballadores de l’empresa d’inserció participen a Campus formatius en el marc de la col·laboració entre Càritas i Grup Inditex

30 juny 2022 Notícies

La formació és una peça clau en la millora competencial de les persones que inicien contracte i itinerari en la nostra empresa d’inserció. Per aquest motiu, des de l’equip d’acompanyament a les persones treballadores de l’empresa d’inserció de la Fundació Formació i Treball es fomenten i es proposen espais formatius grupals setmanals, anomenats Campus, amb diferents temàtiques.

Algunes de les treballadores de l’empresa d’inserció han participat en diversos Campus cadascuna per treballar temes d’interès. Un d’ells ha sigut el Campus “Allò que en diem diversitat”, centrat en la diversitat i les diferents formes que tenen les persones d’entendre la seva identitat. S’ha proposat a una treballadora molt sensibilitzada amb les persones LGTBI+ i ha participat per entendre i tenir més eines a l’hora de relacionar-se. Amb el Campus “Trenquem el gel” l’objectiu és que les persones superin la vergonya a l’hora de relacionar-se amb els/les altres i ha ajudat a una treballadora força introvertida a fer front a diverses situacions com, per exemple, l’entrevista de feina. Per últim, amb el Campus “Fes diana” s’ha reflexionat sobre les pròpies competències per definir quin és l’objectiu laboral de la persona i avançar en l’itinerari d’inserció.

L’objectiu de tots és la millora de competències transversals i les relacionades amb el projecte professional de la persona.

Totes tres treballadoreshan sigut contractades en el marc de la convocatòria pel foment de l’ocupació de persones en situació o risc d’exclusió social. Una iniciativa on participa la Fundació Formació i Treball dins el marc de col·laboració entre Càritas i Grup Inditex.VEURE TOTES LES NOVETATS