7 persones seran contractades en el marc del projecte POISES amb la col·laboració de Càritas Espanyola

21 març 2024 Notícies

Un any més, la Fundació Formació i Treball amb la col·laboració de Càritas Espanyola iniciem el projecte POISES, Programa Operatiu d’Inclusió Social i Economia Social. L’objectiu d’aquest projecte és la creació d’ocupació de persones que es troben en situació o risc d’exclusió social.

Dins d’aquest projecte, i al llarg de la convocatòria actual, s’aconseguirà contractar a 7 persones en situació o risc de vulnerabilitat. Per una banda, aquestes persones tindran l’oportunitat de desenvolupar tasques a diferents sectors laborals com la logística, l’administració, la neteja i el manteniment. Per altra banda, mitjançant aquest projecte, i a través del contracte d’inserció, rebran l’acompanyament d’una persona tècnica per poder orientar el seu itinerari durant el seu pas per l’empresa d’inserció.

D’aquesta manera, es busca l’adquisició i millora de  les competències transversals i laborals d’aquestes persones que es troben en situació o risc d’exclusió social. L’objectiu final del projecte és que les persones contractades puguin millorar la seva ocupabilitat per facilitar així la seva incorporació a l’empresa ordinària.

Esperem que aquestes 7 persones derivades de Càritas, puguin aprofitar el seu pas per l’empresa d’inserció per millorar els seus projectes vitals i de futur, i nosaltres puguem acompanyar-los durant aquest camí.VEURE TOTES LES NOVETATS