Aconseguir una oportunitat laboral al mateix temps que tenim cura del medi ambient.

04 desembre 2018 Garraf

Des de la Fundació Formació i Treball estem molt orgullosos d’aquesta via de treball: els Projectes Forestals. Us presentem en aquesta ocasió el que estem desenvolupant a Olivella, un gran projecte de 4 anys de durada per la neteja de franges perimetrals i de zones verdes. Aquest projecte ens ha permès crear 6 llocs de Treball, 5 d’ells d’inserció destinats a persones que es troben en una situació de vulnerabilitat social i econòmica, i un instructor per tal de coordinar la feina en forma en l’ofici forestal per a la resta de treballadors.

Un itinerari en què la neteja de franges es compagina amb el desenvolupament professional dels treballadors. Per això, fins i tot en els dies de pluja aprofiten el temps, com a exemple, la visita a la Fira Biomassa Forestal Catalunya que es celebra a Vic, a la qual van assistir els treballadors i van poder aprofitar per trobar-se amb altres professionals del sector, escoltar les conferències i gaudir dels tallers organitzats.

Apostem per les persones i el medi ambient, tots plegats hi sumen més!

Si voleu més informació sobre el projecte de manteniment de franges a Olivella podeu consultar el següent enllaçVEURE TOTES LES NOVETATS