Agències de col·locació, un projecte que ja ha donat resposta a 245 persones

10 octubre 2017 Notícies
agències de col·locació

Aquest és el segon any que oferim el projecte d’Agències de col·locació, mitjançant el qual durant aquest any ja s’han atès un total de 245 persones, derivades per l’ Oficina de Treball de Sant Adrià de Besòs i que es trobaven en situació de recerca de feina.

L’objectiu que cerca aquest programa és facilitar a les persones una ocupació adient a les seves característiques, habilitats i capacitats, i proporcionar a les empreses les persones treballadores amb un perfil professional ajustat als seus requeriments i les seves necessitats. Aquest programa treballa per aconseguir aquests objectius a través de diferents accions que es van realitzant al llarg de l’any.

Així doncs, l’objectiu final és que les persones que participen en el projecte puguin accedir al mercat laboral mitjançant les ofertes que es gestionen en el mateix programa, o bé a través de les diferents accions de millora que se’ls hi proposa. Acompanyar les persones a millorar la seva ocupabilitat esdevé el nostre objectiu principal, com a programa i entitat.

Tots i totes les participants realitzen una entrevista individualitzada i activitats per millorar la seva ocupabilitat, cosa que permet que l’equip de tècnics conegui el perfil dels participants. Per altra banda, es treballa per conèixer les empreses del territori. D’aquesta manera, podem captar ofertes i fer un encaix entre la demanda, característiques i requeriments de l’empresa i el perfil professional, aptituds i coneixements de la persona.

El projecte està promogut per l’ordre TSF/310/2016 del 17 de novembre, pel qual s’aproven les bases per a la concessió de subvencions per la realització d’accions d’intermediació laboral per a la inserció en el mercat de treball de persones aturades.

 

                                            

 VEURE TOTES LES NOVETATS