Aprenem a treballar? Un projecte per al desenvolupament professional

25 abril 2017 Notícies

Quines són les competències clau per a qualsevol feina? Quines habilitats i quins coneixements hem d’adquirir per a desenvolupar de la millor forma possible les nostres tasques laborals? Aquestes i moltes més són les preguntes a les quals el projecte Aprendre a Treballar dóna resposta.

Es tracta d’un programa dirigit a persones que actualment estan contractades a l’Empresa d’Inserció amb l’objectiu primordial millorar les competències laborals. I com s’aconsegueix aquesta millora? A través de diferents eines. Una d’elles? l’alfabetització informàtica.

La incorporació de les TIC al lloc de treball ha obligat molts treballadors a desenvolupar-se en l’àmbit digital. D’aquesta forma, dominar l’entorn informàtic s’ha convertit en una competència primordial per a l’obtenció de feina i per al correcte desenvolupament professional.

Mitjançant una metodologia d’aprenentatge activa i dinàmica, els alumnes reben les instruccions i nocions bàsiques per respondre davant d’una feina.

Al llarg del passat mes de febrer fins a 49 treballadors i treballadores han participat en el programa o bé encara es troben cursant aquesta formació. Es tracta d’un projecte cofinançat per l’Obra Social La Caixa, dins de la convocatòria PJ Inserció Sociolaboral 2016.

 VEURE TOTES LES NOVETATS