Aquest 2020, Panellets amb ànima

16 octubre 2020 Notícies

Davant les grans crisis el nostre lema és el creixement així que aquest 2020 que tan durament ha colpejat també a tantes cuines i barres i que ha deixat les taules posades i els plats buits, des de D’ins hem decidit continuar amb el davantal i posar-nos a fer panellets per a tothom!  

Panellets amb nom i cognoms, els de tot l’equip de D’ins que es manté unit passi el que passi i sempre amb actitud positiva i resiliència a quilos, en aquest cas a quilos de pinyons i ametlla. 

Des de la Fundació Formació i Treball sabem que la vida no és fàcil i a vegades fa falta que algú t’ofereixi una mà per a poder demostrar tot el que vals i D’ins és aquest motor que ho canvia tot a ritme de “oido xef”. 

Així que amb molt d’entusiasme us presentem els nostres Panellets Inclusius i encara que aparentment puguin semblar com els altres, no ho són, aquests porten cor i ànima perquè gràcies a la seva compra es poden generar noves oportunitats laborals per a persones que es troben en una situació de vulnerabilitat.

Productes de proximitat, 100% naturals i realitzats sota un procediment artesanal i amb molta cura, respectant les mesures de seguretat establertes front la COVID-19.

Compra i regala Panellets amb nom i cognom, Panellets Inclusius. Panellets amb ànima. 

Assortiment de pinyons 12 unitats 10€
Assortiment variat 12 unitats 8€

ENTREGA DE COMANDES

Take away: amb cita prèvia a D’ins, Escola – Restaurant: Passeig Lola Anglada s/n. 08930 Sant Adrià de Besòs

A domicili: (+5.90€ per desplaçament) A partir de la compra de 10 assortiments, entrega gratuïta a la província de Barcelona.

Reserva: dinsescola@formacioitreball.orgVEURE TOTES LES NOVETATS