La Fundació Formació i Treball, en els últims mesos, ha obert nous punts de venda Moda re- a Barcelona i la seva àrea metropolitana, augmentant, d’aquesta manera també, els punts d’entrega social que hi ha a Catalunya, que en són 26.
L’entitat va començar l’any 2024 amb 23 botigues ubicades a Barcelona ciutat, àrea metropolitana de Barcelona, comarques centrals, Tarragona i Reus. En els sis primers mesos, Formació i Treball ha obert tres establiments nous amb l’objectiu d’apropar la roba de segona mà a tota la ciutadania catalana, i facilitar així, l’accés a l’Entrega Social de roba de persones derivades dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona, de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, i d’entitats com Càritas Diocesana de Barcelona. En aquest sentit, durant el mes de maig es van obrir botigues a Sant Adrià de Besòs (Av. de Catalunya, 57) i a Badalona (Passeig Olof Palme, 36), la primera en un centre comercial, el de Montigalà), i la segona que té el municipi; i durant el mes de juny es va obrir una altra botiga a Nou Barris, Barcelona (Passeig Fabra i Puig, 252), per augmentar la cadena de botigues a la ciutat comtal que ja en té 10.
A més, l’entitat té per objectiu continuar creixent al territori i obrir com a mínim, 2 punts de venda nous pel que fa als sis mesos vinents de l’any 2024, fent que de 26 punts que hi ha actualment, es passin a 28 i per reafirmar-se així, com a líder en punts de venda de roba de segona mà a Catalunya.
D’altra banda, algunes botigues han ampliat els seus horaris d’atenció al client per poder donar més facilitats a l’accés a béns de primera necessitat com pot ser la roba.
Les botigues Moda re-, els punts on es pot fer el bescanvi per l’Entrega Social, són botigues modernes i competitives que trenquen l’estigma del consum de la roba usada alhora que gestionen l’entrega social per a persones vulnerables a través dels Programes d’Entrega Social. Aquesta confluència de col·lectius aconsegueix dignificar les entregues i mantenir l’anonimat de les famílies ateses, donant així el dret a escollir la roba en funció dels seus gustos i preferències (més enllà de la necessitat), i normalitzant aquesta entrega com una compra més.