Augmenten els paradistes del Mercat Central de Tarragona que donen producte fresc al Menjador Taula Amiga

16 gener 2020 Notícies

Estem d’enhorabona! Ja són 5 les parades del Mercat Central de Tarragona que col·laboren amb el nostre menjador social Taula  Amiga a Tarragona. Carn, fruita i verdura fresca i de proximitat són els aliments donats, just el tipus d’aliments que més es requereixen per poder oferir un lliurament saludable i de qualitat a les més de 120 persones que atenem setmanalment. Aquest fet demostra el gran calat social que té el menjador al barri després de gairebé 7 anys en funcionament.

Des de la Fundació Formació i Treball treballem per donar a les persones usuàries del menjador Taula Amiga un espai acollidor i lliure d’estigmes on, a part de el servei de taula, es porta a terme aquest projecte de donació de menjar a famílies derivades per serveis socials. Els aliments es reparteixen en bosses sense etiquetar o directament s’omplen els carros de compra dels beneficiaris per poder assegurar la dignificació del lliurament.

                                 

 

Cada dia mengen al menjador de Taula Amiga gairebé 70 persones i es donen aliments frescos a més de 120 famílies vulnerables de Tarragona per setmana, la majoria amb fills a càrrec. Les xifres any rere any augmenten, a l’any 2015 vam iniciar el servei de donació d’aliments frescos per cuinar a casa amb 4 famílies.

Per  nosaltres és molt important poder comptar amb el suport dels paradistes de Mercat Central de Tarragona i desitgem que a poc a poc puguin ser més el que col·laborin amb la tasca social de Taula Amiga.

                                   VEURE TOTES LES NOVETATS