Avança el projecte ‘Desenvolupament competencial per la millora de l’ocupabilitat’

31 juliol 2017 Notícies

S’inicien dues noves formacions a través del projecte ‘Desenvolupament comptenecial per la millora de l’ocupabilitat’ a Roba Amiga.

Durant els mesos de juliol i agost tindran lloc dues edicions d’una formació en tasques auxiliars de magatzem per al personal d’inserció.

En el marc del projecte “Desenvolupament competencial per la millora de l’ocupabilitat”, finançat per l’Obra Social “la Caixa” i iniciat a finals del passat 2016, s’han organitzat dues noves formacions en tasques auxiliars de magatzem per als i les treballadores d’inserció de Roba Amiga. D’aquesta manera, estem contribuint a dur a terme l’objectiu de millorar la seva ocupabilitat, ampliant les competències tècniques  del sector industrial i logístic, i també les competències d’accés al mercat de treball.

La primera edició va tenir lloc els dies 14 i 21 de juliol, en la qual van participar 15 persones. Els propers dies 4 i 11 d’agost tindrà lloc la segona edició en què comptarem amb la participació d’una quinzena de persones més.

Des de Roba Amiga Empresa d’Inserció, creiem essencial la formació continuada dels i les treballadores per a millorar el seu accés al mercat laboral.

 VEURE TOTES LES NOVETATS