Avancem Juntes i els espais d’autocura

03 juliol 2024 Notícies

La Fundació Formació i Treball continua apostant per un acompanyament intensiu personalitzat i grupal de les dones treballadores de les empreses d’inserció del grup que han patit o pateixen violencia de gènere. Un dels eixos de treball que mantenim són els tallers d’autoestima on, de forma grupal, pretenem augmentar l’autoestima i la capacitat d’autocura de les dones, que generin xarxa, apoderar-se i millorar la seva ocupabilitat.

La capacitat d’autocura és un contingut que ha agafat molt de pes en aquesta nova edició on posem el focus, a través de dinàmiques, en l’autocura física, emocional i social. Treballem la importancia d’un bon descans i una bona alimentació així com saber acompanyar-nos a nivell emocional o reconeixer en nosaltres les pròpies emocions. A través de l’assertivitat i els drets assertius, atenem l’autocura social i practiquem els límits per saber dir NO.

En el marc del projecte Avancem Juntes i amb el suport del Departament d’Igualtat i Feminismes es preveu realitzar un total de sis tallers grupals d’autoestima i acompanyar entre 30 i 35 dones.

«Amb el suport del Departament d’Igualtat i Feminismes»VEURE TOTES LES NOVETATS