BASF destina part del seu pressupost de Santa Tecla a Taula Amiga

17 setembre 2020 Notícies

El menjador social Taula Amiga porta gairebé 8 anys obrint els 365 dies de l’any, i 2020 s’està fent més llarg que els altres com bé sabem tots ja. No obstant això, la maquinària del nostre menjador social de Tarragona no es ressent sinó tot el contrari. Són moments per a unir-nos i sumar sinergies per a poder ajudar a les persones que més ho necessiten en els moments més durs.

I això és justament el que ha fet l’empresa química BASF, una de les més grans i influents de Tarragona, que ha donat part del patrocini que tradicionalment destinava a la celebració dels actes culturals i festius de Santa Tecla que ascendia a 25.000 euros, a entitats socials del territori, entre elles, al nostre menjador social Taula Amiga.

Una aportació econòmica que ens permetrà cobrir necessitats bàsiques i urgents. Actualment en Taula Amiga estem repartint aliments a 200 famílies diferents, una xifra que s’ha vist incrementada de manera alarmant en alguns moments de l’any, en una setmana del mes d’agost repartim 501 racions calenta i i 5.103 racions per a cuinar a casa a aquestes famílies.

El menjador social de Bonavista, Creu Roja i Càritas han estat les altres entitats socials a les quals BASF ha fet la donació. En un acte en el qual representants de les 5 entitats s’han pogut ajuntar amb el nou director de la química Benjamin Hepfer i han pogut expressar personalment l’agraïment per l’aportació. Un exemple més, com es pot albirar en la imatge, de la importància de continuar treballant sota la línia dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) per a afrontar units els problemes socials entre altresVEURE TOTES LES NOVETATS