Obrim una nova cafeteria a Sant Boi de Llobregat!

27 octubre 2022 Cornellà de Llobregat

Fa uns dies vam obrir un nou establiment al Campus Docent de Sant Joan de Déu de Sant Boi de Llobregat. Aquest suposa el cinquè establiment de D’ins i ens permet ampliar la nostra xarxa fins a aquesta localitat del Baix de Llobregat.

Es tracta d’una cafeteria ubicada en el nou campus de SJD (carrer Sta. Benito Menni, 18-20) i que està oberta de dilluns a divendres, de 8:00 h del matí a 19:00 h de la tarda. Allà podreu trobar tant esmorzars, com dinars o berenars amb la mateixa qualitat i el mateix servei que ha diferenciat a D’ins des dels seus inicis. I és apte per tots els públics, tant per l’alumnat i professorat del campus, així com qualsevol persona de l’exterior.

La nostra oferta gastronòmica saludable i equilibrada, és una clara aposta per l’alimentació mediterrània. La proposta s’adequa a tota mena de públics, ja que tenim una gran gamma de productes, extensa i variada, amb la qual intentem facilitar múltiples opcions durant tots els moments de consum del dia (esmorzar, dinar i berenar). Cuina elaborada amb ingredients frescos, de temporada, de proximitat sempre que sigui possible, i entre la que sempre trobaràs una opció vegetariana. I tot això a uns preus raonables i competitius amb el mercat.

Amb aquest nou establiment hem pogut crear 6 llocs de treball. Un d’ells destinat a una posició d’estructura tècnica, mentre que els cinc restants estan destinats a personal provinent d’itineraris d’inserció. D’aquestes places d’inserció, dues estan ocupades per personal que nosaltres hem aportat gràcies als nostres programes d’inserció sociolaboral; i, les altres tres han estat destinades a l’empresa Intecserveis, centre especial de treball de Sant Joan de Déu, per tal de crear confluències i aliances entre ambdues entitats i, sobretot, per ajudar a aquelles persones que més ho necessiten.

Per tant, amb D’ins SJD s’obre una nova via per continuar impulsant els valors d’un dels projectes més importants de la Fundació. Ja que, complim amb el nostre model d’economia circular que aposta pel treball en xarxa amb empreses i entitats socials, impulsa la inserció laboral i l’alimentació saludable de les persones més vulnerables, afavoreix propostes de proximitat des del i pel territori, i minimitza la generació de residus alimentaris a través de la cuina de reaprofitament.

Aquesta nova obertura suposa un pas més pel creixement de la nostra línia d’alimentació que va néixer fa ja déu anys. Amb aquest establiment ja arribem als cinc restaurants a tota Catalunya:

  • D’ins Escola-Restaurant → Passeig de Lola Anglada, s/n. Sant Adrià de Besòs (08930)
  • D’ins Residència Xior → Avinguda Eduard Marisany, 16. Dins de EEBBE-UPC CAMPUS BESÒS EDIFICI H. Sant Adrià de Besòs (08930)
  • D’ins Campus UPC Terrassa  → Carrer Colón, 2. Dins de ESEIAAT-UPC TERRASSA. Terrassa (08222)
  • D’ins Campus UPC Diagonal-Besòs → Avinguda Eduard Maristany, 16. Cantonada amb Ronda de Sant Ramón de Penyafort, dins del EEBBE-UPC CAMPUS BESÒS EDIFICI A. Sant Adrià de Besòs (08930)
  • D’ins SJD → Carrer de Sta. Benito Menni, 18-20. Dins del Campus Docent de Sant Joan de Déu. Sant Boi de Llobregat (08830).


VEURE TOTES LES NOVETATS