Càritas, Inditex i Formació i Treball: nous reptes i oportunitats

15 gener 2021 Notícies

Durant el 2020, un total de 7 persones en risc d’exclusió han estat contractades a la nostra empresa d’inserció en el marc de la convocatòria pel foment de l’ocupació de persones en situació o risc d’exclusió social. Una iniciativa on participa la Fundació Formació i Treball des del 2017 de la mà de Càritas Espanyol i que s’emmarca en la col·laboració entre Càritas i el Grup Inditex.

Persones com la Fàtima o la Diane, han tingut l’oportunitat de créixer laboral i personalment als diferents tallers productius de l’entitat. El nostre objectiu és que la persona treballadora augmenti les seves competències laborals, tant bàsiques com transversals. En definitiva, volem que aquesta persona estigui més ben preparada per aconseguir la seva reinserció sociolaboral. 

En aquest 2020 ens hem enfrontat a nous reptes que alhora són noves oportunitats: la Covid-19 ens ha obligat a adaptar-nos i la millora de les competències digitals ha estat essencial perquè les persones treballadores hagin pogut continuar el seguiment amb les seves tècniques i tècnics, així com les seves formacions. Per vèncer la bretxa digital, la Fundació ha proporcionat els mitjans necessaris perquè aquelles persones treballadora que ho necessitessin, tinguessin accés a Internet i a les eines que fossin oportunes.

A la col·laboració de el Grup Inditex, se suma el que gestionem i treballem des de fa més de quinze anys, també de la mà de Càritas: el “Programa Operatiu d’Inclusió Social i Economia Social” (Poises 2014-2020).VEURE TOTES LES NOVETATS