Càritas, Inditex i Formació i Treball: oportunitats per la inserció laboral

02 desembre 2022 Projectes

Enguany, 5 persones en risc d’exclusió social han estat contractades a l’empresa d’inserció Formació i Treball EI, en el marc de la convocatòria pel foment de l’ocupació de persones en situació o risc d’exclusió social, iniciativa on participa Formació  i Treball dins el marc de col·laboració entre Càritas i Grup Inditex.

Totes, mitjançant un contracte d’inserció, han tingut l’oportunitat de créixer laboralment i personalment als diferents tallers productius de l’entitat. Concretament, al triatge de roba i complements, al magatzem i al taller de logística. L’acompanyament de la persona tècnica de producció i encarregada dels diferents tallers és clau per l’adaptació al lloc de feina i l’assoliment de competències tècniques professionals de les persones participants.

Destaquem també l’acompanyament que, al llarg d’aquests mesos de contracte, han rebut els i les participants per part de la persona tècnica d’acompanyament a la inserció. A través de tutories el tècnic ha realitzat un diagnòstic del punt de partida i l’ocupabilitat de cada participant per acompanyar en la definició i concreció del seu pla de treball. Aquest acompanyament és clau per treballar i assolir competències bàsiques i transversals.

Per les persones participants i protagonistes de l’itinerari realitzat, ha sigut una oportunitat en clau de millora competencial i, en conseqüència, més oportunitats d’inserció laboral en el mercat laboral ordinari.

              VEURE TOTES LES NOVETATS