12 persones han estat incorporades a la Fundació mitjançant la línia ACOL – Programa Treball i Formació

12 febrer 2019 Notícies

Molta emoció i unes quantes llàgrimes, durant la “sessió d’acollida” de l’equip de 12 persones derivades per Càritas Diosesana de Barcelona i regularitzades i contractades a la Fundació Formacio I Treball.

Aquesta nova línea de subvencions ha estat impulsada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, através de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania, juntament amb el Servei d’Ocupació de Catalunya i s’inscriu dins el Programa Treball i Formació; les subvencions han estat adreçades a entitats socials per contractar persones que es troben en situació administrativa irregular. Aquesta líneaestà finançada pel Fons Social Europeu en el marc del Programa Operatiu de Catalunya 2014-2020.

L’equip de treballadors i treballadores realitzaran tasques de suport a diferents tallers de l’entitat, per reforçar les Entregues Socials: tres persones s’han incorporat a l’àrea de logística, dues a l’àrea de màrqueting i comunicació, una a la cadena Botiga Amiga, una al’àrea d’Administració i una a D’ins Escola – Restaurant.

Benvingut equip a la nostra família on la inclusió és la prioritat!

Aquesta acció es desenvolupa en col·laboració amb:

Formació i Treball

Resultado de imagen de fons social europeo   Resultado de imagen de soc logoVEURE TOTES LES NOVETATS