Fes-te amb una cistella Reprofit!

01 juny 2022 Notícies

Fes-te amb una cistella Reprofit, el nou projecte de la Fundació Formació i Treball!

Amb l’arribada del mes de juny arrenca aquest projecte conjunt entre Formació i Treball, l’Agència de Residus de Catalunya i la Generalitat de Catalunya. Es tracta d’una iniciativa que va néixer amb el propòsit de reaprofitar més de 7.000 kg de fruita i verdura que anaven destinats a l’abocador.

Si et fas amb una de les nostres cistelles Reprofit estaràs reaprofitant tres quilos de fruita i verdura, ajudant a la sostenibilitat del planeta i lluitant contra el malbaratament alimentari. El contingut de les cistelles pot variar en funció de la temporada i de la disponibilitat de producte amb el propòsit de reaprofitar i donar una segona vida als aliments.

Des d’aquest mateix moment ja podeu fer la vostra comanda a través de la web de Cistelles Reprofit per només 6,5€, el pagament només és online.

Aquest projecte forma part de la campanya “Som gent de profit” de l’Agència de Residus de Catalunya i ajuda a complir amb tres dels Objectius de Desenvolupament Sostenible: fi de la pobresa, fam zero, treball decent i creixement econòmic i producció i consum responsables.VEURE TOTES LES NOVETATS