Transforma vides

La màgia de dedicar el temps a persones

La Fundació té un gran respecte i admiració cap al voluntariat, a qui considera un element essencial en el progrés i creixement de l’organització, que participa activament de tots els nostres àmbits d’actuació amb un gran sentiment de pertinença a l’entitat

Des de la Fundació s’ha fet una aposta per un voluntariat que generi canvis i aporti creixement tant als nostres professionals experimentats com als beneficiaris dels nostres serveis, amb l’objectiu de millorar la qualitat i efectivitat de les nostres accions, afavorint la inserció, la inclusió i la dignificació de l’entrega social.

El perfil dels voluntaris de la Formació i treball està relacionat amb les seves actituds, capacitats i coneixements, conforme als seus interessos i motivacions i en coherència amb els valors de la Fundació.

Del voluntari valorem una experiència concreta, la disponibilitat horària i unes actituds associades a l’empatia, la discreció, el respecte i el compromís, a banda d’una identificació amb els nostres valors. Tot això acompanyat d’il·lusió i positivisme.

A partir del perfil descrit disposem de personal voluntari en la majoria dels departaments i àrees de la organització.

Es poden diferenciar dues accions de voluntariat, la directa i la indirecta.

Acció directa

El voluntari d’acció directa és el que participa directament en el desenvolupament de les persones usuàries dels serveis d’inserció, acompanyament, formació i intermediació. Les seves aportacions estan relacionades amb la impartició de píndoles concretes de formació i desenvolupament, normalització lingüística, intercanvi d’experiències i simulació de situacions, com per exemple una sessió de coaching.

Acció indirecta

Pel que fa a l’acció indirecta, té a veure amb els voluntaris que realitzen una tasca de mentoring i de desenvolupament de persones i departaments de l’organització a través de l’aportació desinteressada dels seus coneixements i bones pràctiques. Aquesta secció compta amb un nombre elevat de persones jubilades, el talent de les quals és molt ben valorat per la Fundació. Per altra banda, disposem de voluntariat que ens ajuda a desenvolupar les activitats del dia a dia en diferents àrees a través del treball en equip, contribuint amb els objectius de les àrees.

  Vull fer Voluntariat

  Nom i Cognoms

  Adreça electrònica

  Data de naixement

  Estudis

  Disponibilitat de dies

  Telèfon

  Sexe

  Nacionalitat

  Interessos

  Disponibilitat d'hores

  Currículum

  Comentaris

  Accepto política de privacitat de dades.

  Accepto inscriure'm en la newsletter

  Notícies

  Posa’t al dia i descobreix l’actualitat!

  47 famílies en situació de vulnerabilitat ateses pels Programes d’Entrega Social a Sant Adrià de Besòs

  29 maig 2024 Notícies

  La Fundació Formació i Treball ha atès a 47 famílies en situació de vulnerabilitat, durant el primer trimestre de 2024, amb els Programes d’Entrega Social que l’entitat realitza amb la

  Més Informació

  El cuiner de D’ins restaurant, Christian Valencia, guanya el Premi Social Lladonosa de cuina

  13 maig 2024 Notícies

  Enguany s’ha celebrat la quarta edició dels Premis Lladonosa,  un concurs gastronòmic dirigit als alumnes de les escoles d’hostaleria i turisme de Catalunya en homenatge al cuiner català i reconegut

  Més Informació

  Col·laboradors