Col·legis i instituts units per un món més sostenible amb el nostre projecte tèxtil

22 novembre 2019 Notícies

L’escenari actual de deterioració mediambiental està posant en evidència la necessitat de reflexionar, entre moltes altres coses, sobre la sostenibilitat dels nostres patrons de producció i consum.

És per aquest motiu que des de la Fundació Formació i Treball posem en marxa iniciatives que ens possibiliten apostar per noves formes més sostenibles alhora que fer xarxa amb el teixit social per tal de junts treballar per crear més consciència social.

Amb aquesta intenció realitzem activitats mediambientals dirigides a les escoles i instituts tant de primària com secundària, en forma de tallers pràctics que tenen una durada aproximada d’una hora. Es poden allargar o reduir segons els horaris escolars i la tipologia de cada grup. Són conduïts per un monitor/educador per classe.

     

Estan estructurats en tres parts, una part inicial conceptual, una part pràctica (taller) i el tancament de l’activitat. Totes les activitats treballen els ODS (Objectius de desenvolupament sostenible) per tal de garantir una educació amb una visió 360º.

Aquests tallers són totalment gratuïts i es desenvolupen a la mateixa escola o en el cas, de ser visites a la nostra fundació es fa a les nostres instal·lacions.

D’una banda, la primera part del taller es porta a terme mitjançant recursos audiovisuals, s’explica la temàtica de l’activitat i es realitza la part més teòrica. D’altra banda, els tallers s’adapten segons el nivell educatiu i les condicions de cada grup. Finalment, es remarca els conceptes adquirits durant l’activitat mitjançant algun joc o debat entre els participants.

Entre tant, cada activitat comporta eines o materials específics segons el grup i el taller.
Les escoles sempre es mostren molt agraïdes i ens retornen un bon “feedback” després de conèixer de prop el projecte tèxtil de la Fundació.VEURE TOTES LES NOVETATS