Col·loqui sobre la metodologia en el contracte laboral

07 maig 2019 Notícies

L’objectiu de Formació i Treball és capacitar a les persones perquè puguin fer el pas a l’empresa ordinària i gràcies a establiments compromeses com l’Hotel Vincci això es fa possible.

L’Hotel Vincci va venir a les nostres instal·lacions a fer una xerrada sobre la metodologia que tenen per contractar personal que va estar estar organitzada por el Programa Impulsa’t amb col·laboració amb el Programa Singulars. La xerrada va estar liderada per el subdirector Pau Pérez i va estar dirigida al alumnat i persones que es dediquen al sector de l’hostaleria, concretament a auxiliar de cuina  i auxiliar de cambrer.

El Projecte Singulars, és un programa de Garantia Juvenil que neix amb l’objectiu de reforçar les competències professionals de les persones joves principalment desocupades i no integrades en el sistema d’educació o formació. Aquesta xerrada és una mostra de què la fundació aposta per treballar en xarxa la capacitació i la inserció al mercat laboral de persones en risc d’exclusió social.

El propòsit de la conferència va ser fer veure a les persones participants que l’important no és tenir una titulació específica i reglada. L’actitud de cadascuna d’elles és el que importa a més de ser persones actives, motivades, resolutives, i polivalents.

L’objectiu de aquesta sinergia és reforçar les competències professionals de les persones joves desocupades i no integrades en el sistema educatiu mitjançant suport en la millora en l’ocupabilitat, assessorament i acompanyament en la recerca de feina. Els joves que vulguin millorar les seves competències tindran un assessorament individualitzat, formació , orientació professional i pràctiques en empreses.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei  d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la iniciativa d’Ocupació Juvenil.

 

   Resultado de imagen de servei public d'ocupació de Catalunya  Resultado de imagen de fons social europeu logo

Imagen relacionada  Imagen relacionadaVEURE TOTES LES NOVETATS