Comença una nova edició del programa Avant dirigit a persones privades de llibertat

21 novembre 2022 Notícies

Des de la Fundació Formació i Treball hem començat una nova edició del programa Avant (la darrera edició es va realitzar durant 2021), dins el programa  Reincorpora, que es desenvolupa al centre penitenciari de Mas d’Enric.

Aquesta iniciativa té l’objectiu de millorar l’ocupabilitat dels interns que tenen prevista una progressió de grau, i que els permeti dotar de competències per millorar el camí cap a la inserció sociolaboral. En aquesta edició comptem amb una desena d’usuaris, que realitzaran dues sessions setmanals fins el mes de desembre.

Es treballa de manera grupal, amb sessions per millorar diferents competències: l’autoconfiança, autoconeixement, habilitats socials, entrevista de feina, mercat laboraI… i  totes les accions necessàries perquè aquestes persones privades de llibertat estiguin més preparades pel seu retorn social i laboral.

Per donar continuïtat a aquesta formació, l’objectiu és que un cop estiguin al tercer grau puguin continuar amb un itinerari d’inserció sociolaboral durant un any al programa Reincorpora.

Programa Reincorpora

El programa Reincorpora és una iniciativa de la Fundació ”la Caixa”, en col·laboració amb el Departament de Justícia i el Ministeri de l’Interior, que ofereix a les persones privades de llibertat l’oportunitat de lluitar per un futur diferent per mitjà d’un itinerari personalitzat d’integració sociolaboral. 

 

 

 VEURE TOTES LES NOVETATS