Coneix els nostres serveis: Bugaderia

19 maig 2022 Garraf

A la Fundació Formació i Treball oferim un gran ventall de serveis: neteja, bugaderia, serveis de medi ambient, gestió de residus, reformes, logística verda i serveis generals.

Som serveis inclusius

Contractem persones en situació de vulnerabilitat o en risc d’exclusió social per dur a terme aquests serveis. D’aquesta manera, generem llocs de feina per a aquestes persones que tenen més dificultats per accedir al món laboral. Les persones que desenvolupen el servei alhora estan realitzant un itinerari laboral. Per això, som serveis inclusius.

D’aquesta manera, qui contracta els nostres serveis ho fa sota el paradigma d’una economia social i solidària, ètica i compromesa amb el creixement de les persones i la millora de les seves oportunitats laborals.

El nostre servei de bugaderia

El servei de bugaderia de la Fundació Formació i Treball compta amb més de 15 anys d’experiència. Gràcies a la col·laboració de molts clients que confien en la nostra professionalitat, podem arribar a ajudar cada dia a més persones. Quan contractes el nostre servei de bugaderia a més estàs participant en un projecte social, tenint un doble impacte.

La cura de la roba que rebem, el treball manual i l’oportunitat laboral de les persones que realitzen un itinerari d’inserció és la base i el valor diferencial amb altres bugaderies.

Com funciona?

El nostre servei de bugaderia és un servei destinat a Hotels, restaurants, apartaments turístics, cases rurals, residències, hospitals i vestuari professional, sempre de la comarca del Garraf.

Oferim un servei integral i de proximitat, amb transport i possibilitat de lloguer de roba (“renting”). El servei inclou el rentat, planxat, empaquetat i cura de la roba, donant resposta immediata a necessitats urgents

Certificats: tot el nostre procés està certificat per SGS segons norma INI-EN-ISO 9001:2008 i 14001:2004.

Contacta!

Si tens interès per contractar el nostre servei de bugaderia, contacta a:

Adreça electrònica: bugaderia.amiga@formacioitreball.org

Telf. 93 303 41 00

Realitzem pressupost sens compromís adaptats a les necessitats dels clients.

Et donem un tracte personalitzat.

 VEURE TOTES LES NOVETATS