Coneix els nostres serveis: construcció

29 abril 2022 Notícies

A la Fundació Formació i Treball oferim els següents serveis: neteja, serveis de medi ambient, gestió de residus, reformes, logística verda i serveis generals. Contractem persones en situació de vulnerabilitat o en risc d’exclusió social per dur a terme aquests serveis. D’aquesta manera, generem llocs de feina per a aquestes persones que tenen més dificultats per accedir al món laboral.

Qui contracta els nostres serveis ho fa sota el paradigma d’una economia social i solidària, ètica i compromesa amb el creixement de les persones i la millora de les seves oportunitats laborals. Som serveis inclusius.

Construcció

El nostre equip de construcció està format per 15 persones, entre personal d’estructura i inserció.  Amb una llarga experiència i trajectòria, cada dia treballem per complir la nostra missió que és la de formar, acompanyar i preparar usuaris d’inserció derivats de serveis socials dels ajuntaments de Barcelona, Sant Adrià de Besòs, Badalona, L’Hospitalet, Càritas, el CIRE (Centre d’Iniciatives per a la Reinserció) i altres entitats, perquè siguin contractats en empreses en el mercat laboral ordinari. Cada dia ens esforcem per aconseguir l’objectiu de donar un servei de qualitat als nostres clients.

En l’àmbit de la construcció, els serveis que oferim són:

– Gestió integral Obres

– Reformes

– Manteniment

– Pintura

– Arranjaments

– Buidatge de pisos i locals

– Manteniment Via pública

– Desbrossament de solars

Si estàs interessat a contractar algun d’aquests serveis, envia un correu electrònic a: jaragon@formacioitreball.org

Estem adscrits i reconeguts pel Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques. A més, hem rebut el segell CONSTA de Qualitat, Transparència i Responsabilitat.

 

          VEURE TOTES LES NOVETATS