Coneixem l’Ayman, del projecte TRFO Joves

02 maig 2023 Projectes

L’Ayman explica als nous participants del Programa Treball i Formació per a Joves tutelats i ex tutelats la seva experiència com a participant del programa durant l’edició anterior.

Les persones joves extutleades del programa Treball i Formació que treballen durant un any a la Fundació Formació i Treball, van realitzar una de les primeres sessions formatives, on un antic participant de l’edició anterior, l’Ayman Ghazouan, els hi ha explicat la seva experiència i els ha donat consells per que puguin aprofitar l’any de contracte i itinerari. Actualment, el jove ha aconseguit treballar amb contracte indefinit com a dependent de botiga, un gran èxit per ell i tot l’equip que el va acompanyar l’any passat. Enguany, un total d’onze joves es pot beneficiar d’un programa que a través del treball, la formació i l’acompanyament continu, pretén la millora competencial  de les persones a tots els nivells, aconseguir l’autonomia laboral i personal, així com l’emancipació i autosuficiència.

Com a depenent de botiga, l’Ayman indica que les claus per ser un bon professional són tractar bé al client, tenir la botiga endreçada i atractiva i adaptar-se a les necessitats del moment. Tanmateix, aconsella a tot el grup de joves que, a més de ser puntuals, l’element clau pel seu èxit ara i en el futur, és treballar amb moltes ganes i il·lusió. Actualment, l’Ayman valora enormement tot allò que poder participar en el programa l’any passat li ha aportat, que ell defineix com “tenir una vida millor i gaudir de llibertat”.

Contractes subvencionats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i efectuat d’acord amb les condicions establertes al programa Treball i Formació regulat per la Resolució EMT/2196/2022, de 30 de juny, i l’Ordre EMT/176/2021, de 9 de setembre, modificada per l’ordre EMT/68/2022, de 20 d’abril, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per al Programa Treball i Formació. I finançat amb càrrec als fons rebuts del Servicio Público de Empleo Estatal.VEURE TOTES LES NOVETATS