Convocatòria formador/a de separació de restes orgànics i gestió de compost

30 juny 2021 Notícies

Formacio i Treball Empresa d’Inserció presenta una convocatòria per a seleccionar un formador/a de separació de restes orgànics i gestió de compost en el projecte de SIRCLES. 

Formació i Treball s’encarregarà de dissenyar i impartir  la formació a mida per a la selecció d’orgànic i gestió de compost dirigit a  joves i dones en risc d’exclusió social del territori. La nostra entitat s’encarregarà a més de facilitar a la resta de socis europeus un guió dels continguts. L’objectiu de les formacions és capacitar professionalment als participants per poder crear oportunitats laborals inclusives en l’àmbit  de gestió de bioresidus .

Es tracta de dos cursos, de 45 hores cadascú, amb un total de 12 alumnes per curs i un pressupost màxim: 9.630€. La data límit per a la presentació d’ofertes és el 15 de juliol de 2021.

La documentació i les condicions de sol·licitud es poden trobar en aquests documents (castellà i anglès).

 

Contacte: gvilar@formacioitreball.org

Formació i Treball, Empresa d’Inserció (FiTEI) és un dels participants del projecte europeu SIRCLES, liderat per l’Agència Catalana de Residus, on participen diversos països mediterranis (Grècia, Palestina, Jordania, Líban, Tunisia i Itàlia) amb un pressupost de 3,8 M € (90% de contribució per part de l’Instrument Europeu de Veïnatge, l’ENI) i una durada de 30 mesos, fins a l’agost de 2023. 

 

 VEURE TOTES LES NOVETATS