Creu dels Molers

12 abril 2022 Projectes

Fa més d’onze anys que al barri de Poble-Sec es troba Creu dels Molers, el Centre Residencial d’Inclusió (CRI) de Sant Joan de Déu Serveis Socials. En aquest equipament es poden acollir a més d’una cinquantena de persones per ajudar-les en la seva reinserció social i laboral, en la recuperació de vincles familiars i en la seva salut física i mental.

La relació de la Fundació Formació i Treball amb Creu dels Molers va començar el passat mes de juliol, a la vegada que a Hort de la Vila, ja que són entitats germanes. I des d’aquell moment estem oferint un servei diari (els set dies de la setmana) d’esmorzar, dinar i sopar a través de la nostra divisió alimentària. A les instal·lacions de D’ins, la nostra Escola-Restaurant, es preparen una gran part  d’aquests àpats que van destinats al centre de Poble-Sec.

Els tres àpats els servim en una modalitat tipus bufet personalitzada, cuidada perquè puguin sentir-se com a casa. Respectem totes les dietes dels hostes i celebrem  diferents festivitats fent uns àpats especials i sorprenents, perquè no sempre sigui el mateix menjar. D’aquesta manera podem oferir un servei molt més proper i acollidor que els ajuda a fer la seva inclusió sociolaboral una mica més fàcil. A més, gràcies a aquest servei generem tres llocs de treball que són ocupats per persones que també es troben fent un itinerari d’inserció sociolaboral a la Fundació.

Per tant, mentre que nosaltres ajudem a aquestes tres persones a inserir-se en el món laboral i poder treballar per aconseguir un futur més digne, elles ajuden als hostes del CRI a través del menjar. Amb aquestes aliances ajudem a aquestes persones a tenir un futur més digne i aconseguim que el món sigui més inclusiu, tot i que encara queda molt per fer!VEURE TOTES LES NOVETATS