Cuina per a col·lectivitats, una formació d’allò més gratificant!

06 juny 2017 Cornellà de Llobregat
formació cuina

La motivació és sovint la clau de tot. La clau de ser feliç, de viure la vida amb passió i d’aconseguir oportunitats laborals. Aquesta preuada motivació la podem obtenir per diferents vies, però una de les que més coneixem i més èxit té és la formació. Treballar en equip, aprendre en grup i formar part d’un conjunt de persones que tenen un mateix objectiu és motivador i engrescador.

Aquesta és la situació que van viure les alumnes del primer curs de cuina per a col·lectivitats, impulsat per Recibaix-Grup Formació i Treball, i el centre de formació La Carena, en el marc dels projectes d’iniciatives socials de la Fundació Obra Social La Caixa. Força, voluntat, ganes, il·lusió i dedicació, són els ingredients que cada una de les persones participants van posar per donar lloc a un plat deliciós.

Aquesta formació, destinada a la inserció laboral de persones en situació de vulnerabilitat social, està encaminada a treballar per a col·lectivitats, com a cuines d’hospitals o residències geriàtriques i escoles. D’aquesta manera, la nutrició equilibrada i saludable ha estat sempre la premissa fonamental durant tot el curs. Així doncs, els participants no només s’han format en l’elaboració dels plats, sinó que també ho han fet en l’adquisició d’hàbits de menjar saludables.

El punt i final de la formació va arribar de la millor manera possible: tastant els plats elaborats amb força, voluntat, ganes, il·lusió i dedicació. La presentació, fantàstica! I el menjar? Boníssim! No hi ha res com formar grans professionals! Enhorabona per una feina tan ben feta!

 

             VEURE TOTES LES NOVETATS