Donacions que faciliten l’entrega d’aliments: els carros de Play Market

17 maig 2017 Notícies
donació play market

La inclusió de persones en situació de vulnerabilitat és un dels eixos de la fundació, com també ho és l’entrega de productes de primera necessitat a persones i famílies que no disposen d’aliments, roba i elements indispensables per al dia a dia. D’aquesta forma, des de la Fundació fem entrega d’aquesta llista d’imprescindibles a qui més en necessita a través del projecte Alimentem Somriures. Ara bé, com arribem a les cases?

Les donacions ens ajuden a què el camí sigui molt més curt i lleuger. Gestos com aquest ens permeten arribar a les llars que necessiten els aliments i ho aconseguim fer de forma ràpida i còmoda. Avui parlem de Play Market, una empresa que dissenya i fabrica carros de la compra des de 1.966 que ha contribuït a què la nostra tasca sigui més eficient.

En aquest cas, la donació correspon als innovadors models de carro We Go, amb la cistella de teixit, rodes reforçades i resistent a grans pesos. Amb ells duem els aliments de necessitat primària a famílies en risc d’exclusió social. D’aquesta manera, els adults poden cuinar i preparar a les seves pròpies llars els àpats que els infants i adolescents requereixen per cobrir les seves necessitats nutritives.

Moltes gràcies per ajudar-nos en la nostra tasca social, Play Market! Seguim endavant!VEURE TOTES LES NOVETATS