Fundació Formació i Treball es suma a les accions del dia mundial d’Educació Ambiental

26 gener 2022 Notícies

Avui, 26 de gener, se celebra el Dia Mundial de l’Educació Ambiental que té l’objectiu de conscienciar la ciutadania per tal que conservi i protegeixi el medi ambient amb diferents accions i activitats. Des de Formació i Treball ens sumem els actes que ja fa la Societat Catalana d’Educació Ambiental, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Des de la Fundació volem difondre la realitat de la indústria de la moda: és la responsable, aproximadament, d’un 8% de les emissions d’efecte hivernacle a Catalunya. Es generen 163.498.000 kg de residus de roba anuals només en la comunitat autònoma catalana i del total d’aquesta roba, només es reutilitza o es recicla un 11%.

Per aquest motiu volem augmentar el nivell de sensibilització, donar a conèixer alternatives i generar consciència sobre el malbaratament de la roba. El nostre propòsit és despertar el sentit crític de la població i empoderar-la per accionar el canvi. Aquest serà un dels punts que tractarem al Plenari del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat, organitzat per la Xarxa Barcelona + Sostenible, que se celebrarà avui i on establirem adhesió a la declaració “Per transitar l’acció individual a la transformació col·lectiva”.VEURE TOTES LES NOVETATS