El Conseller Roger Torrent visita la Fundació Formació i Treball

07 setembre 2022 Notícies

El Conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, Roger Torrent i Ramió, ha visitat aquest dimecres 7 de setembre les instal·lacions de la seu central de la Fundació Formació i Treball, a Sant Adrià de Besòs.

Torrent, juntament amb la subdirectora general de polítiques actives d’ocupació del Servei d’Ocupació de Catalunya, Susanna Díaz Martínez, han presentat els programes del SOC per millorar l’ocupabilitat de les dones que es troben a l’atur; uns programes que s’emmarquen dins de les polítiques actives d’ocupació exclusives per a dones, a les quals la Generalitat destinarà 52,6 milions d’euros.

Es tracta de cinc programes enfocats a diferents tipus de situacions, com dones que estan passant per una situació de violència masclista, dones transsexuals o dones que viuen en municipis de l’entorn rural. El Conseller ha assegurat que “cal corregir la desigualtat de gènere que continua present en l’accés o la permanència al món laboral, que llastra el món productiu i que ens perjudica com a país”. I, d’altra banda, Díaz ha afirmat que el SOC “treballa per millorar l’ocupabilitat dels col·lectius més vulnerables, amb polítiques adaptades i dissenyades amb l’objectiu que les dones puguin inserir-se i mantenir el seu lloc de treball”.

Torrent ha aprofitat la jornada per realitzar un recorregut per la seu central de Formació i Treball i conèixer les diferents àrees de treball. Acompanyat de la codirecció de l’entitat, Marina Arnau Olivé i Xavier Puig Vidal, així com la cap d’Acció Social, Sonia Ruiz Viñas, ha visitat la planta de triatge de roba i complements, l’establiment Botiga Amiga amb Moda re- de Fòrum i les instal·lacions de l’escola-restaurant D’ins. La visita ha sigut una oportunitat per conèixer de primera mà els projectes que desenvolupa l’entitat i les oportunitats laborals que genera per les persones més vulnerables.VEURE TOTES LES NOVETATS