El Programa d’Entrega Social amplia la xarxa d’Entitats col·laboradores per arribar a més persones

11 octubre 2021 Notícies

La Fundació Formació i Treball ha posat en marxa una nova edició del Programa d’Entrega Social (PES) per Entitats. L’objectiu d’aquesta nova edició és augmentar la xarxa d’entitats participants en el programa per arribar a més persones. Com a novetat s’amplia al territori de Badalona i es vol consolidar i ampliar a noves entitats col·laboradores a Baix Llobregat i Garraf. La fita d’enguany és superar les 3.700 persones beneficiàries i arribar a una setantena d’entitats participants. 

Les Entitats Socials distribueixen xecs entre les persones que atenen per tal que els bescanviïn a la cadena d’establiments de roba de segona mà Botiga Amiga, on podran escollir roba i complements d’acord amb els seus gustos i preferències. Una aposta per la dignificació de l’entrega social a persones en risc de vulnerabilitat.

Enguany s’incorporen a la xarxa de bescanvi els establiments Botiga Amiga de Clot, Congrés, Marina i Santa Coloma de Gramenet, amb l’objectiu de fer més accessible aquest servei i d’aconseguir enfortir el comerç de proximitat facilitant l’accés a les botigues a persones dels barris. En el següent mapa es poden consultar els establiments on accepten els xecs socials. https://bit.ly/3id4XVb 

En paral·lel, l’execució i desenvolupament del PES Entitats suposa la creació i consolidació de llocs de feina destinats a persones en situació de vulnerabilitat. En aquesta edició s’hi vinculen directament 41 llocs de treball d’inserció que es troben en els diferents departaments associats al projecte com son donacions, administració, logística i retail.

Amb aquesta nova edició consolidem, amb set anys d’experiència, el Programa d’Entrega Social per Entitats. Una iniciativa que permet teixir, any rere any, la xarxa d’entitats participants per tal d’atendre a les persones i famílies en situació de vulnerabilitat. 

Amb el suport:VEURE TOTES LES NOVETATS